Kategorier
Fritid

Sådan vælger du det rigtige golfudstyr

Golf er en sportsgren der kræver det helt rigtige udstyr, hvis man ikke skal komme bagud fra start. Der er utroligt mange forskellige ting, som man skal tage højde for, hvis man vil stå godt fra starten af i en golfkamp.

Golf er, som du sikker ved, en dyr sport at komme igang med. Der er dog tips og tricks til, hvordan du kan komme igang billigere, hvis du leder de rigtige steder.

Vi har fornyligt fundet siden golfinsider.dk, hvor du blandt andet får en fyldestgørende guide til, hvordan og hvilke golfkøller du har brug for, for at komme igang. Siden kommer med forskellige prisniveauer inden for hver kølletype, så du let kan finde den der passer til din pengepung.

Du kan fra start af nøjes med at investere i færre køller, og behovet for en elvogn til dine bags er måske ikke opstået endnu.

Lån udstyret i klubben

Mange klubber tilbyder at man kan låne vogne, køller og lignende i starten så man kan prøve sporten af og blive fortrolig med den, inden man investere mange penge. Du bør derfor finde ud af, om din klub tilbyder at man kan låne udstyret i starten. Nogle klubber tager et mindre gebyr for dette, men det er uden tvivl en god investering, da en golfkølle hurtigt kan koste mere end 3.000 kr.

Hav styr på reglerne

Golf er et spil der indeholder rigtig mange regler. Det er derfor vigtigt at du har helt styr på reglerne, inden du går igang med at købe udstyr til sporten. Der kan være regler men også fordele ved at hjælpe en bestemt type udstyr alt efter regler og handikap.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.