Kategorier
Hjemmet

Få mere ud af din garderobe ved at kombinere dine styles

Hvis du vil have det maksimale ud af din garderobe, er det en god idé at kombinere de forskellige styles, du har liggende i skabet. Det vil give dit tøj et nyt liv, som kan fungerer, uanset hvilken årstid og anledning der er tale om. Se her, hvordan du kombinerer dit tøj, så det får et helt nyt og friskt udtryk.

Der findes mange forskellige former for tøj, du kan købe, men ofte ender det med, at du hele tiden opdaterer din garderobe, fordi du løber tør for idéer og inspiration til, hvordan tøjet kan sammensættes. Det kan også være, at du ender med at købe nyt, fordi du bliver træt af det gamle.

Det er imidlertid ærgerligt, fordi det gør, at du kommer til at bruge unødvendigt mange penge på tøj, men det betyder også, at du ikke gør noget godt for klimaet, da du kommer til at bruge alt for mange ressourcer, fordi du køber nyt tøj.

I stedet kan du overveje, om du ikke kan gør noget godt for dit budget og klimaet på en og samme tid ved at puste nyt liv i det gamle kluns, du har liggende. Der er mange muligheder, og hvis du kombinerer det ordentligt, kan du sagtens få det til at føles som nyt.

Det hele handler om fantasien

Du kan sammensætte alt på en ny måde, så det får et nyt liv. Hvis du eksempelvis har et par sandaler eller sko fra Tim og Simonsen, så kan du med fordel prøve at tage dem på sammen med eksempelvis et par strømpebukser og nogle flotte briller.

Samtidig er moden lige nu, at du som kvinde sagtens kan gå i oversized skovmandsskjorter, da det er det hotteste i udlandet. Det gør, at du kan kombinere dit eget tøj med kærestens, hvis han vejer lidt mere end dig – for så er det jo oversized.

Der er rigtig mange muligheder, hvis du blot tør at tænke ud af boksen, og hvis du gør det, vil du i dén grad blive belønnet, fordi du ikke skal ud at shoppe hele tiden. Derfor bør du overveje, om du ikke kan kombinere dine gamle styles på en ny og spændende måde, så de igen bliver spændende at have på.

Accessories er fremragende, når der skal pustes nyt liv i tøjet

Har du ikke rigtig noget tøj, der passer sammen, eller er du blot træt af det, du har, så kan accessories være fremragende til at puste liv i det gamle tøj. Du kan med fordel finde nogle gamle accessories frem fra gemmerne, som du tager på sammen med noget tøj af ældre dato, og så skal du ellers bare se løjer.

Du vil blive overrasket over, hvor meget det kan betyde, at du tager et sæt solbriller på til den gamle top. Eller hvis du tager en kasket på til dine gamle yndlings shorts, som du ellers ikke bruger mere. Det vil helt sikkert hjælpe dig ud af enhver tøjkrise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.